Renovering af lofte, gulve, døre, køkken og bad

Vi har brugt Romby Byg ifm. en større renovering indvendigt i vores hus. Praktisk talt var vi igennem alle rum i huset, alt i mens vi samtidig boede i huset. Der var mange håndværkere og rigtig meget koordinering imellem, og undervejs var der brug for at justere ligesom vi kom med ændringer og nye ønsker til det oprindelige tilbud. 

Da vi havde valgt at blive boende i huset, så var det vigtigt for os at prosessen forløb så hurtigt som muligt, og at koordineringen og justeringerne forløb planmæssigt. Ikke et helt nem opgave. Samtidig er ingen af os specielle handy og har ikke stor viden om pris og muligheder. Romby Byg (Rasmus) var rigtig god til at guide os igennem både opstarten/valg og senere hele processen, og var god til at koordinere med de andre forskellige håndværkere. 

Vi overholdt tidsplanen. Undervejs var der brug for nogle justeringer hvilket Romby Byg klarende med stor ansvar og professionalisme. Vi er meget tilfredse med både behandling og resultat og vil helt sikkert bruge Romby Byg en anden gang.


Renoveret huset indvendigt, nyt tag, nye gavle og ny garage

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Romby Byg, som under hele processen har arbejdet yderst punktlig og professionelt, og som har leveret et meget tilfredsstillende slutresultat.

Jeg vil uden tvivl bruge Romby Byg, næste gang jeg skal bruge en tømrer.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en opgave

Beskriv opgaven, du ønsker et tilbud på, så godt så muligt. Vi vender tilbage inden for 48 timer.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er altid ambitiøse og grundige med vores arbejde og går op i ordentlighed.

Vi tror på god kommunikation, så du altid er godt orienteret om byggeriets status.

Vi har altid stor fokus på 

den sidste finish.

Vi er specialister og meget dygtige til alt med vinduesudskiftning.

Romby Byg

Adresse:

Emilielystvej 74

7620 Lemvig

Kontakt

Telefon: 

31 71 11 76

E-mail: 

rasmus@rombybyg.dk