Udskiftning af vinduer​ giver varmebesparelser og et bedre indeklima

Kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning, eller ønsker du et bedre indeklima? Så kan det være, at husets vinduer trænger til at blive skiftet ud, og det kan vores dygtige tømrer hos Romby Byg hjælpe dig med. Vi er specialister i vinduesudskiftning, og vi kører ud til kunder, som har brug for en professionel udskiftning af vinduer i bl.a. Lemvig, Holstebro og Struer samt i resten af Midt-, Vest- og Østjylland.

Fordelene ved at få monteret nye vinduer

Der er rigtig mange fordele ved at få udskiftet husets vinduer, især hvis de nuværende vinduer er utætte. Af fordele ved en vinduesudskiftning kan bl.a. nævnes:

  • Du kan give huset et nyt look
  • ​Du kan få et bedre indeklima
  • ​Du kan få en lavere varmeregning
  • ​Du kan opnå en bedre tyverisikring
  • ​Du kan få en vedligeholdelsesfri løsning

Vi anvender altid kvalitetsprodukter, når vi skal stå for udskiftning af glas og montering af vinduer, og du kan dermed være sikker på at få en flot og holdbar løsning, når du vælger at lade os stå for din opgave.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning af vinduer afhænger bl.a. af, hvor mange vinduer du skal have udskiftet, hvor store de skal være, og hvilket materiale du vælger.

Som privatperson har du mulighed for at benytte dig af håndværkerfradraget i forbindelse med udskiftning af vinduer, og er dine nuværende ruder utætte, kan du som nævnt opnå store besparelser på din varmeregning. Taget alt dette i betragtning kan du få udskiftet dine vinduer til en ganske fordelagtig pris, og pengene kan hurtigt blive tjent ind igen i form af en lavere varmeregning samt en potentiel prisstigning på boligen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koster dig at få sat nye vinduer i. Ring og hør mere på telefon 31 71 11 76 eller skriv til vores e-mail rasmus@rombybyg.dk.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en opgave

Beskriv opgaven, du ønsker et tilbud på, så godt så muligt. Vi vender tilbage inden for 48 timer.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er altid ambitiøse og grundige med vores arbejde og går op i ordentlighed.

Vi tror på god kommunikation, så du altid er godt orienteret om byggeriets status.

Vi har altid stor fokus på 

den sidste finish.

Vi er specialister og meget dygtige til alt med vinduesudskiftning.

Romby Byg

Adresse:

Emilielystvej 74

7620 Lemvig

Kontakt

Telefon: 

31 71 11 76

E-mail: 

rasmus@rombybyg.dk