Tagrenovering giver dig et bedre indeklima og et tæt tag

Er dit tag utæt, og trænger det til at blive renoveret? Så kontakt Romby Byg. Vi har mange års erfaring med tagrenovering, og vi løser opgaver for private såvel som erhvervskunder i bl.a. Holstebro, Struer, Lemvig og andre steder i Øst-, Midt- og Vestjylland. Skal vores tømrer også komme forbi dig og kigge på dit tag?

Har du et dårligt indeklima, kan det skyldes, at taget trænger til en renovering, eller det kan være, at det er ved at være på tide at få udskiftet hele taget. En tagrenovering såvel som et nyt tag kan give et bedre indeklima samt give huset et pænere look. Taget er nemlig som regel noget af det første, man får øje på ved et hus, og det kan spille en stor rolle ift., hvilket førstehåndsindtryk man får af huset.

Lad os stå for din tagrenovering: Vi arbejder med mange forskellige tagmaterialer

Vi kan foretage en renovering af tag i mange forskellige tagmaterialer. Vi kan bl.a. renovere tage med følgende tagmaterialer til konkurrencedygtige priser:

  • Tegl
  • ​Eternit
  • ​Skifer
  • ​Ståltag
  • ​Icopal tagpap
  • ​Icopal Decra

Vi lægger vægt på grundighed og en god dialog undervejs

Det et utroligt vigtigt for os at have en god kommunikation med dig under hele renoveringen, så du altid er godt orienteret omkring status på din tagrenovering. Samtidig går vi meget højt op i grundighed og ordentlighed, så du får et flot resultat, der kan holde i rigtig mange år.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på en tagrenovering

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet en pris på lige netop den tagrenovering, som dit tag trænger til. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse af dit tag, hvorefter vi udarbejder et tilbud med en god pris til dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 31 71 11 76, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail rasmus@rombybyg.dk, hvis du foretrækker det. Derefter vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en opgave

Beskriv opgaven, du ønsker et tilbud på, så godt så muligt. Vi vender tilbage inden for 48 timer.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er altid ambitiøse og grundige med vores arbejde og går op i ordentlighed.

Vi tror på god kommunikation, så du altid er godt orienteret om byggeriets status.

Vi har altid stor fokus på 

den sidste finish.

Vi er specialister og meget dygtige til alt med vinduesudskiftning.

Romby Byg

Adresse:

Emilielystvej 74

7620 Lemvig

Kontakt

Telefon: 

31 71 11 76

E-mail: 

rasmus@rombybyg.dk